Mona

0939-111 93 82
15.90 kr/min

Svarar flexibla tider men säkrast mellan 6.00-22.00.

Du betalar endast vid svar av mig.

 

Jag är Mona och kommer från en släkt i Norrland där det alltid funnits någon som siat om framtiden, stämt blod m m.

Jag har alltid fått upp bilder om hur en situation ser ut samt läst energier runt människor, utifrån det och med min starka intuition kan jag vägleda och tala om hur det ser ut i framtiden.

Alla frågor ser jag som viktiga frågor, dock lyckas jag sällan att hitta borttappade saker och kommunicera med de som lämnat jordelivet.

 

Kundrespons:

”Mona fångade in direkt vad jag stod inför och kom med klara svar framåt.”
Inga

”En genuin äkta spåkvinna som vet vad hon pratar om. Har ringt henne flera gånger och hon har alltid lyckats träffa rätt, har även rekommenderat henne till mina vänner som säger samma. Ringer henne då jag behöver råd om nått och kommer fortsätta göra det i framtiden. Kan rekommendera henne varmt. Tack Mona för att du finns!”
En av de trogna kunderna

”Jag vill ge Mona det bästa betyg som finns. Har pratat med henne många ggr. Hon är snabb, (använder inte tarot), ser och förklarar bra, både personer och situationer. Har rätt i allt hon säger. Säger hon en sak så blir det så. Hon är bäst på det hon gör. Rekommenderar verkligen Mona.”
Inger

”Jag skulle vilja påstå att Mona är den mest klockrena, uppriktiga sierska jag någonsin har ringt. Jag har varit på en hel del sidor och pratat med många, och visst de har varit bra. Men ingen är som Mona, med sina ärliga och uppriktiga svar. När livet har varit som tuffast, har hon varit den bästa vägledaren, och de hon säger det stämmer och slår in. Hoppas du hittar till henne, du kommer garanterat att stanna.”
Sanna

”Vad kan jag säga annat än att Mona faktiskt räddat mitt liv, som så tålmodigt svarade på mina tårdränkta och ibland ilskna telefonsamtal, när mitt liv var uppochnervänt. Jag är evigt tacksam för råden och samtalen jag fick. Kan rekommendera Mona, jag tror du vet vem jag är Mona! Kramar”

”Helt otrolig, jag sa bara kärlek. Hon talade om exakt hur min särbo är och mår. Hon talade om problemen och hur jag skulle tänka. Klockren, allt stämde trots att hon inget visste om mig.”
A

”Mona är den mest begåvade spådamen som jag har stött på i mitt liv. Har varit i kontakt med många under året som gått, men ingen är som Mona! Hon får in ALLT! Vilken situation jag befinner mig i, vad jag har gått igenom i mitt liv (sånt som jag bara själv vet om). Hon kan pricka in hur jag är som person och även hur min kille är och vad han gör. Och hur allt ser ut runt omkring. Hon är min stöttepelare i livet just nu, och jag är så tacksam för att hon finns. Rekommenderar denna fina människa alla dagar i veckan! ❤”
/Malin